Cautare

2178 de rezultate pentru "traditii si flori de sarbatori in parcul cismigiu" (3.81 secunde)
Parcarile subterane de la Cismigiu si Dorobanti au fost aprobate de CGMB. Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat Planurile Urbanistice Zonale pentru parcarile subterane de la parcul Cismigiu si din Piata Dorobanti.
Festivalul Bucurestii lui Caragiale revine intre 27 august si 2 septembrie 2018 cu o editiune noua in stabilimentul cunoscut, in gradina la Cismigiu.
Radio Romania Cultural si Hotel Cismigiu din Bucuresti va ofera un week-end cultural in Capitala. In perioada 1 martie - 31 august, inemisiunea Orasul Vorbeste (10:05 - 12:00) de la Radio Romania Cultural, va fi organizat concursul Weekend cultural in Capitala, in parteneriat cu Hotel Cismigiu.
La standul Angelei Avram din cadrul targului "Traditii si flori de sarbatori", organizat in Parcul Cismigiu, gasiti bijuterii inedite create de ea:
Bibiana Stancilov, director general al Sonimpex Topoloveni SRL, expune in cadrul targului "Traditii si flori de sarbatori" din Parcul Cismigiu produse atat de cautate de romani! Printre acestea, puteti cumpara de aici:
Artistul plastic Liviu Balac este prezent cu un stand in cadrul targului traditional "Traditii si flori de sarbatori" organizat pana pe 21 aprilie inclusiv, in Parcul Cismigiu.
Arpad Balint participa zilele acestea la targul "Traditii si flori de sarbatori" organizat de Creart in Parcul Cismigiu. "Ma ocup de impletituri din panusi din 1996 si la standul meu gasiti cosuri din panusi de porumb.
Cristina Ioana Avram, o tanara de 16 ani, eleva in clasa a IX-a la Colegiul National Mihai Eminescu din Oradea, face portrete superbe.
Emil Milasan din Targu Mures sculpteaza in lemn obiecte superbe pe care le vinde apoi la targurile mestesugarilor din Bucuresti, dar si din alte orase ale tarii. L-am intalnit la targul Traditii si flori de sarbatori organizat de Creart in Parcul Cismigiu.
In cadrul targului "Traditii si flori de sarbatori" organizat in Parcul Cismigiu, sunt si cei din comuna Botiza, Maramures, cu sarmalute extraordinar de bune. "Cel mai bine s-au dat gogosile cu branza si marar! Dar si sarmalutele cu mamaliguta - la 5 RON portia!
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului producatorilor, "Traditii si flori de sarbatori" organizat in Parcul Cismigiu, puteti achizitiona: ceaiuri, tincturi, siropuri si alifii, produse naturale 100%. Pentru relatii si comenzi (ramburs) il puteti contacta telefonic pe Marius Tirban, la nr.
Familia Goste - Zorila, cuplu atat pe scena cat si in viata, impart bucuriile si greutatile cu publicul iubitor de folclor, ce le-a adus succesul de care se bucura astazi.Ei se prezinta in fata publicului, incarcati de respect si emotie, desi Lavinia poarta 6 luni de sarcina cu gemeni, nu se putea sa lipseasca de la un astfel de eveniment.
Autoritatile spun ca pana in prezent nu s-a instalat in Dolj vreun potential furnizor pentru Ford, cu toate ca reprezentantii companiei sustin ca din toamna primul autovehicul va iesi pe poarta fabricii.
Dl Cristian Tudor Popescu scrie in Gandul.info : ... Luand cu sacosa milioane de dolari credit de la fostul Bancorex, deci, din banii statului, pe care nu i-a mai dat inapoi niciodata.
FLORI DE MAI- editia XXIX-a, Calarasi- 12 - 14 Mai 2017 Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi organizeaza in perioada 12 - 14 Mai 2017, cea de-a XXIX-a editie a Festivalului Concurs National de Interpretare a Muzicii Usoare Romanesti FLORI DE MAI.
FARCAS) Discutand ipoteza hipercivilizatiilor, spuneam ca aproape sigur reprezentantii sai au explorat si inventariat Galaxia noastra, pana la cel mai mic detaliu semnificativ, inca de milioane de ani. Ne putem deci intreba - nu cumva Pamantul si vietatile sale au fost luate, inca de atunci, sub ocrotirea lor?
Senatorul Sorin Oprescu a anuntat, duminica dupa-amiaza, in Parcul Carol, la intalnirea cu sustinatorii, ca luni dimineata isi va inainta demisia din PSD.
Familia Zota este prezenta cu produse apicole la targul de Florii organizat zilele acestea in Parcul Cismigiu.
Palinca de mere si palinca de pruna sunt cautate la targul de produse traditionale din Parcul Cismigiu. Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului de Paste organizat pana pe 21 aprilie 2014, in Parcul Cismigiu, cu palinca de mere si palinca de pruna.
Maria Zapca participa in acest week-end la targul traditional "CismigESTI - Cultura iese la plimbare", organizat in Parcul Cismigiu.
google-analytics.com